Puur Haar mag zich verkooppunt noemen van Tapparfum!

Tapparfum is een uniek concept dat zich op dit moment uitrolt door heel Nederland. Wij leveren de beste kwaliteit parfum! Dit betekent dat deze parfums voor 20-40% uit geurbestanddelen bestaan. Dit is het hoogst haalbare, waarmee wij een goede geurduur kunnen garanderen.

De door Tapparfum ontwikkelde parfums zijn gecreëerd op basis van alle bekende geurnoten. Ons principe gaat uit van de pure kwaliteit van de geuren en niet van de dure en prachtige designflessen en doosjes die je bij de bekende parfumeriezaken koopt.

In onze ogen staat de kwaliteit en de prijs van de parfum op Nr. 1 en niet de styling van de fles en het doosje! De hoge kwaliteitsgeuren van Tapparfum-parfums ruiken gegarandeerd minimaal 8 uur tot 18 uur, of langer afhankelijk van huidtype.

Tapparfums worden zonder dure verpakking direct van de tap verkocht en lege flesjes kunnen door ons worden nagevuld. Op dit moment voert tapparfum ongeveer 100 geuren en het worden er telkens meer. Het Tapparfum assortiment blijft maandelijks groeien.

Wij hebben een mooi assortiment geuren gekozen die jullie direct bij ons kunnen verkrijgen. Uiteraard zijn alle andere geuren eveneens te verkrijgen. Parfums zijn te koop in de salon voor:

– 30 ml ☆ Prijs 12,95
– 50 ml ☆ Prijs 17,95
-100 ml ☆ Prijs 27,95

Ben jij ook dol op luxe geuren en ben je nieuwsgierig naar welke geuren wij hebben? Kom deze unieke ervaring bij ons ruiken of stuur berichtje en wij sturen jou de TAPPARFUM geurenlijst toe.